Drums

De slagwerklessen voor Stichting Muziek Opmeer worden verzorgd door twee docenten: Bart Koning en Peter Biesheuvel. Hieronder vind je informatie over deze lessen. Let op: kinderen tot en met 14 jaar komen in aanmerking voor korting.

Download hier het formulier voor de kortingsregeling.

Bart Koning
Mijn accent verraadt dat ik uit Noord-Limburg kom, waar ik ben opgegroeid in een HaFaBra-wereldje. Na mijn Conservatoriumstudie slagwerk in Amsterdam heb ik er nog een HaFaBra-directie achteraan gedaan. Tijdens mijn studie dirigeerde ik al slagwerkgroepen waar ik landelijk veel succes mee had. Momenteel dirigeer ik blaasorkesten, waaronder Crescendo-De Weere. Ik heb jaren lang lesgegeven op de muziekschool in Amstelveen, maar geef nu lessen bij verenigingen die allround slagwerkers willen. Dus je leert bij mij, naast drummen, ook goed trommelen, pauken en melodisch slagwerk, zodat je overal inzetbaar bent.

Bart Koning Bart Koning
Cursusaanbod: All-round slagwerkcursus naar believen:
snare drum, drums, pauken, melodisch slagwerk
Lesdag Vrijdag
Locatie Gymzaal van de Petrus Canisius in de Weere
Tarief per jaar 20 minuten per week: €540,-
Contact E-mailadres: bart.koning@quicknet.nl
Telefoonnummer: 06-54200656
www.crescendo-online.nl/the-next-generation/

Peter Biesheuvel
Ik ben Peter Biesheuvel en ik werk al jaren met heel veel passie en plezier op diverse muziekscholen in Noord-Holland. Op dit moment ben ik o.a. werkzaam in Opmeer (in de voormalige muziekschool), Heiloo en Texel. Naast de ‘reguliere’ slagwerklessen, verzorg ik workshops en korte cursussen op basisscholen voor de groepen 5 t/m 8 en korte percussieworkshops (op bijv. olievaten) voor jong én oud. In het weekend speel ik regelmatig met mijn bandje Sesam door het hele land de pannen van het dak! Ik hoop je graag eens te ontmoeten!

Peter Biesheuvel Peter Biesheuvel
Cursusaanbod: Drumles
Lesdag Dinsdag
Locatie Meibloem 48, Opmeer
Tarief per jaar 20 minuten per week: €540,-
25 minuten per week: €650,-
30 minuten per week: €760,-
(andere lesvormen in overleg)
Contact peterbiesheuvel@ziggo.nl
www.drumlesopmeer.jimdo.com