Buitenschools

Binnen de gemeente kunnen kinderen t/m 14 jaar ook individueel les krijgen op een instrument. In totaal kunnen wij 60 kinderen een plaats bieden om voor het gereduceerde tarief van €125 per jaar (gedurende twee jaar) muziekles te krijgen. Dit noemen wij de kortingsregeling.

U kunt uw kind gedurende het gehele jaar inschrijven voor de kortingsregeling. Momenteel zijn er nog plekken vrij! U kunt uw kind aanmelden door het aanmeldingsformulier te downloaden. Dit formulier kunt u hieronder vinden. Vervolgens neemt u contact op met de betreffende docent. Deze contactgegevens kunt vinden door op het betreffende instrument te klikken. Het ondertekende formulier wordt opgestuurd naar de aanjagers. Mocht uw kind interesse hebben, kunt u ook altijd via deze website contact opnemen.

Hieronder kunt u de verschillende instrumenten zien waarop momenteel muziekles wordt aangeboden. Als u op ‘meer informatie’ klikt, komt u op de pagina waar u praktische zaken kunt vinden, zoals de muziekdocent, het tarief NA de twee jaar van de kortingsregeling en de locatie.

Drums

Klik hier voor meer informatie over drumles.

Gitaar

Klik hier voor meer informatie over gitaarles.

Viool

Klik hier voor meer informatie over vioolles.

Piano

Klik hier voor meer informatie over pianoles.

Koperen blaasinstrumenten

Klik hier voor meer informatie over les op koperen blaasinstrumenten. (trompet, trombone, bariton, bugel etc.)

Keyboard

Klik hier voor meer informatie over keyboardles.

Dwarsfluit

Klik hier voor meer informatie over dwarsfluitles.

Saxofoon

Klik hier voor meer informatie over saxofoonles.

Zang

Klik hier voor meer informatie over zangles.