Koperen blaasinstrumenten

De lessen op koperen blaasinstrumenten voor Stichting Muziek Opmeer worden verzorgd door Thomas Geerts en Inge Olijve. Hieronder vind je informatie over deze lessen. Let op: kinderen tot en met 14 jaar komen in aanmerking voor korting.

Download hier het formulier voor de kortingsregeling
.

Inge Olijve

Hoi allemaal, mijn naam is Inge en ik geef sinds 2021 hoogkoperles, dat wil zeggen, les op bugel, trompet en cornet. Ik ben zelf ooit begonnen op de bugel, als meisje van 8, en heb sindsdien altijd gespeeld. Omdat ik muziek maken fantastisch vind, ben ik in 2017 begonnen aan een muziekvakopleiding tot Docerend Musicus aan de Schumann Akademie, zodat ik deze passie met zoveel mogelijk mensen kan delen. Dus heb je zin om ook aan de slag te gaan? Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen of bij een orkest mee te doen? Stuur me dan een mailtje voor een proefles! Iedereen is welkom, of je nou 8 of 88 bent.

Inge Olijve Inge Olijve
Cursusaanbod Trompet, bugel, cornet
Lesdag Dinsdag
Locatie De Weere
Tarief per jaar N.t.b.
Contact trompettissima@gmail.com

Thomas Geerts
Toen ik zelf 9 was ben ik begonnen met trompet spelen. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik later concerten zou geven op zoveel plekken en zoveel leuke dingen zou meemaken. Van optredens voor oliesjeiks in Oman tot super leuke concerten op Curaçao en in Spanbroek maakt het te gek om muziek te maken. Ik heb trompet gestudeerd in Amsterdam en Rotterdam en dirigeer ook het orkest van Spanbroek, muziekvereniging Erato. Wil je een keer een trompetles uitproberen, dan kan je mij altijd een mailtje sturen.

Thomas Geerts Thomas Geerts
Cursusaanbod Trompet, bugel, cornet
Lesdag Maandag
Locatie HOSV
Tarief per jaar Nader te bepalen
Contact thomas@thomasgeerts.eu