Viool

De vioollessen voor Stichting Muziek Opmeer worden verzorgd door Elma Nowak. Hieronder vind je informatie over deze lessen.
Let op: kinderen tot en met 14 jaar komen in aanmerking voor korting.

Download hier het formulier voor de kortingsregeling
.

Elma Nowak
Hou je van de prachtige klanken die je op een viool kan maken en zou je graag vrolijke Ierse fiddle muziek, swingende popliedjes, meeslepende zigeunermelodiee n, mooie klassieke muziek of andere leuke muziek willen leren spelen op de viool?Als je op vioolles komt bij Elma Nowak, onze enthousiaste viooldocente, dan kun je toewerken naar het leren spelen van muziekstukken in een stijl die je aanspreekt. Iedereen tussen de 3,5- en de 90 jaar is welkom op vioolles!

Na haar conservatorium opleiding heeft Elma een speciale opleiding gevolgd om zeer jonge kinderen (vanaf 3,5 jaar) op een kindvriendelijke, speelse en toch degelijke manier viool te leren spelen. Wil je als (groot)ouder op een speelse manier muzikaal actief zijn met je peuter of kleuter, neem dan eens contact op voor nadere informatie hierover. Elma heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het geven van vioolles aan jong en oud en met het geven van ‘Muziek op Schoot’ cursussen aan kinderen van 1 tot 4 jaar op diverse locaties in Noord-Holland.

Heb je vragen over vioolles of over ‘Muziek op Schoot’ cursussen, neem dan gerust contact op.

Elma Nowak Elma Nowak
Cursusaanbod

vioolles voor jong en oud (vanaf 3,5 jr.)
‘Muziek op Schoot’ voor 1 – 4 jaar

Lesdag

viool: donderdag en vrijdag (locatie Opmeer)
Muziek op Schoot: nader te bepalen

Locatie

 

Vioolles: OpmeerMuziek op Schoot; nader te bepalen

Tarief

N.t.b.

Contact elma.nowak@ziggo.nl
06 278 729 20
0226 357 597
www.muziekpraktijk-elmanowak.nl