Doneren

Met een gift aan Stichting Muziek Opmeer zorg je dat muziekeducatie en -participatie in de toekomst gewaarborgd blijft. Als donateur bouw je mee aan structureel muziekonderwijs en een bruisend muzikaal aanbod binnen de gemeente Opmeer. Je wordt extra betrokken bij de stichting en bepaalt zo mee de (muziek)cultuur in Opmeer.

De steun kan bijvoorbeeld rechtstreeks gaan naar leerlingen die op de wachtlijst staan te trappelen om met muziekles te starten. Daarnaast kan je specifieke projecten in één van de zes domeinen zoals wijksteunpunten, ouderenzorg, jongeren, verenigingen enz. ondersteunen. Je kiest zelf waar jouw gift voor wordt ingezet of levert een vrije inbreng. Iedere schenking is van harte welkom

Naast vermelding op website en media is er jaarlijks een bijeenkomst met alle vrienden en ambassadeurs, het bestuur, de aanjagers en andere bijzondere genodigden. Daarnaast zijn er tal van activiteiten waarbij je op de gastenlijst zal worden bijgeschreven. Middels de maandelijkse nieuwsbrief houdt Stichting Muziek Opmeer alle betrokkenen op de hoogte.

Indicatie voor je gift:
Vriend: vanaf €425,00 -> 1 jaar muziekles voor 1 leerling
Ambassadeur: vanaf €850,00 -> 2 jaar muziekles voor 1 leerling

Hoe word je ambassadeur?

Totale schenking vanaf €850,–. Dit kun je in één keer voldoen of gelijke termijnen.
Dankzij de Geefwet is schenken in jaarlijkse termijnen extra voordelig: Stichting Muziek Opmeer is een ANBI-stichting en daarom is uw periodieke gift voor 125% aftrekbaar. Wil je weten wat dit op jaarbasis betekent? Klik dan hier voor een handige rekenhulp: de ANBI schenkingscalculator. Je geeft een gift eenvoudig op bij jouw belastingaangifte, zonder tussenkomst van een notaris.
Middels een schenkingsovereenkomst bevestig je jouw ambassadeurschap. Het schenkingsformulier is aan te vragen door een mail te sturen naar aanjagersmuziekopmeer@muziekopmeer.nl.

N.B. Mensen die getrouwd zijn, of een geregistreerd partnerschap hebben, dienen het formulier ook door hun partner te laten ondertekenen.

Ingevulde formulieren graag opsturen als PDF naar aanjagersmuziekopmeer@muziekopmeer.nl of per post naar:

Stichting Muziek Opmeer
Breestraat 15
1716 DA Opmeer
IBAN NL09 RABO 0323 7083 90

Hartelijk dank voor jouw steun aan Stichting Muziek Opmeer!

Bedrag

 

Door de Belastingdienst is Stichting Muziek Opmeer de ANBI-Status toegekend. Dit staat voor algemeen nut beogende instelling en houdt in dat schenkingen aan Stichting Muziek Opmeer aftrekbaar zijn voor de belasting. U kunt een gift op twee manieren doen:

 

  • als periodieke gift
    U hebt dan vast laten leggen dat u jaarlijks een gift doet aan de instelling.
  • als gewone gift
    U doet de gift eenmalig of hebt niet laten vastleggen dat u meerdere giften aan de instelling gaat geven.

Klik op onderstaande links voor meer informatie:

Conform de voorschriften inzake de Culturele ANBI status vindt u op deze pagina de gepubliceerde stukken ter inzage.
RSIN: 857 967 228